Despre noi

EXPERT AGRIBUSINESS


Activează pe piața agricolă din octombrie 2010 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de semințe și pesticide.

Analizând atent piața agricolă existentă în acest moment am identificat lipsa unei verigi între fermieri și producătorii de input-uri, veriga pe care Expert Agribusiness si-a propus sa o acopere prin apropierea și cunoasterea în totalitate a problemelor pe care fermierii le întalnesc și găsirea soluției ideale pentru fiecare dintre acestia, personalizând gama de produse și costurile aferente la condițiile fiecăruia.

DESPRE NOI


Prin portofoliul complex de produse de calitate din brand-uri cunoscute, acoperim în totalitate cerințele clienților noștri, fiind permanent la dispoziția lor, eficientizând timpul prin promptitudinea cu care satisfacem comenzile.

Firma Expert AgriBusiness a implementat și îmbunătățește continuu funcționarea Sistemului de management integrat al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, responsabilității sociale, în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008.

Managementul de vârf al firmei Expert AgriBusiness este deplin angajat în realizarea politicii și obiectivelor privind calitatea, mediul, sănătatea și securitatea ocupațională, responsabilitatea socială, acționând împreună cu întregul personal pentru atingerea obiectivelor stabilite, prin respectarea principiilor pe care se bazează strategia de îmbunătățire continuă.

Calitate: semințe certificate și produse de protecția plantelor de calitate

SIGURANȚĂ: soluții pentru orice solicitare

RAPIDITATE:  livrare promptă, cu un aspect comercial modern și plăcut

EFICIENȚĂ: întotdeauna la dispoziția fermierului

ACCESIBILITATE: produse performante din branduri cunoscute