Despre noi

Expert Agribusiness este o companie activă pe piața agricolă începând din octombrie 2010, specializată în comercializarea de semințe și pesticide. Cu o experiență solidă și o înțelegere profundă a nevoilor fermierilor, ne-am propus să acoperim o verigă lipsă în lanțul de aprovizionare, oferind soluții personalizate și adaptate la cerințele individuale ale fiecărui fermier.

Portofoliul nostru cuprinde produse de calitate, provenite de la brand-uri consacrate si ne permite să satisfacem în totalitate cerințele clienților noștri. Suntem mereu disponibili pentru clienții noștri, acționând prompt și eficient pentru a le satisface comenzile în cel mai scurt timp posibil.

Expert Agribusiness are în implementare și îmbunătățește continuu un Sistem de management integrat al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, responsabilității sociale, conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 și SA 8000:2008.

Echipa de management a companiei Expert Agribusiness este dedicată în mod deplin realizării politicii și obiectivelor noastre în ceea ce privește calitatea, mediul, sănătatea și securitatea ocupațională, precum și responsabilitatea socială. Lucrăm împreună cu întregul personal pentru a atinge obiectivele stabilite, respectând principiile care stau la baza strategiei noastre de îmbunătățire continuă.

La Expert Agribusiness, suntem dedicați în permanență să fim întotdeauna la dispoziția fermierilor noștri, oferindu-le sprijin și asistență de specialitate pe tot parcursul colaborării noastre.

În concluzie, Expert Agribusiness este partenerul de încredere pentru fermieri, oferind produse de calitate superioară, servicii prompte și soluții personalizate, cu un accent deosebit pe calitate, siguranță, rapiditate, eficiență și accesibilitate.